Korca foto te vjetra

Korca foto te vjetra

 ::  :: 

Faqja 1 e 1 • Share • 

Shko poshtë


Xhamia e larme Tetovë kah vitet e '40 avatar
Inamso87 Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum
<b>Postime</b>Postime : 730
 <b>Piket</b>Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
 <b>Mosha</b>Mosha : 30
 <b>Vendbanimi</b>Vendbanimi : TETOVË, FYROM

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Diku në hyrje të Tetovës (vitet e '40)

Edituar për herë të fundit nga Inamso87 në Mon 15 Mar 2010 - 0:35, edituar 1 herë gjithsej

avatar
Inamso87 Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum
<b>Postime</b>Postime : 730
 <b>Piket</b>Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
 <b>Mosha</b>Mosha : 30
 <b>Vendbanimi</b>Vendbanimi : TETOVË, FYROM

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Fotot e para me ngjyra të Tetovës (Tregu i Tetovës pas L.II.B)

avatar
Inamso87 Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum
<b>Postime</b>Postime : 730
 <b>Piket</b>Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
 <b>Mosha</b>Mosha : 30
 <b>Vendbanimi</b>Vendbanimi : TETOVË, FYROM

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Treni i parë nëpër Tetovë 1939

avatar
Inamso87 Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum
<b>Postime</b>Postime : 730
 <b>Piket</b>Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
 <b>Mosha</b>Mosha : 30
 <b>Vendbanimi</b>Vendbanimi : TETOVË, FYROM

Mbrapsht në krye Shko poshtë

"Xhamia e çarshisë" e rënuar në vitin 1963 nga Federata Jugosllave për ta ndërtuar QENDRËN PËR KULTURË

avatar
Inamso87 Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum
<b>Postime</b>Postime : 730
 <b>Piket</b>Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
 <b>Mosha</b>Mosha : 30
 <b>Vendbanimi</b>Vendbanimi : TETOVË, FYROM

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Xhamia e Çarshisë nga një kënd tjetër...

avatar
Inamso87 Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum
<b>Postime</b>Postime : 730
 <b>Piket</b>Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
 <b>Mosha</b>Mosha : 30
 <b>Vendbanimi</b>Vendbanimi : TETOVË, FYROM

Mbrapsht në krye Shko poshtë

avatar
Inamso87 Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum
<b>Postime</b>Postime : 730
 <b>Piket</b>Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
 <b>Mosha</b>Mosha : 30
 <b>Vendbanimi</b>Vendbanimi : TETOVË, FYROM

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Prizereni i vjeter
avatar
Inamso87 Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum
<b>Postime</b>Postime : 730
 <b>Piket</b>Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
 <b>Mosha</b>Mosha : 30
 <b>Vendbanimi</b>Vendbanimi : TETOVË, FYROM

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Prizren

avatar
Inamso87 Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum
<b>Postime</b>Postime : 730
 <b>Piket</b>Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
 <b>Mosha</b>Mosha : 30
 <b>Vendbanimi</b>Vendbanimi : TETOVË, FYROM

Mbrapsht në krye Shko poshtë

PEJA

avatar
Inamso87 Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum
<b>Postime</b>Postime : 730
 <b>Piket</b>Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
 <b>Mosha</b>Mosha : 30
 <b>Vendbanimi</b>Vendbanimi : TETOVË, FYROM

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Prishtina e vjeter

avatar
Inamso87 Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum
<b>Postime</b>Postime : 730
 <b>Piket</b>Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
 <b>Mosha</b>Mosha : 30
 <b>Vendbanimi</b>Vendbanimi : TETOVË, FYROM

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Peja e vjeter

per Violën!!

avatar
Inamso87 Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum
<b>Postime</b>Postime : 730
 <b>Piket</b>Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
 <b>Mosha</b>Mosha : 30
 <b>Vendbanimi</b>Vendbanimi : TETOVË, FYROM

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pazari i Pejës

avatar
Inamso87 Hapësira Jonë - Forum
Hapësira Jonë - Forum
<b>Postime</b>Postime : 730
 <b>Piket</b>Piket : 830
Regjistruar : 12/03/2010
 <b>Mosha</b>Mosha : 30
 <b>Vendbanimi</b>Vendbanimi : TETOVË, FYROM

Mbrapsht në krye Shko poshtë

avatar
Vizitor Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë

avatar
Vizitor Vizitor

Mbrapsht në krye Shko poshtë


Sponsored content

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye

 ::  :: 

Faqja 1 e 1

Kërce tek:  Zgjidh një forum | |--Rregullorja |--Reklama |--Kendi i Antarit |   |--Intervista me anetaret e forumit |   |--Prezantimi i Antarëve |   |--Përshëndetje dhe urime festash |   |--Fotot ë Anëtarve te Hapësira Jonë Forum |   |--Bashkëatdhetarët nëpër botë |    |--Kendi i Dashurise |   |--Bota erotike/seksuale |   |--Dashuria |   |--Poezi Dhe Tregime. |       |--Poezi nga Adem Berisha |    |--Kendi Kulturor |   |--Gjuhesia |   |--Kinematografia |   |--Arti guzhines |   |--Rubrika TV |   |--Albumi Fotografik |   |--Bota Muzikore |   |--Arti dhe kultura |    |--Bota Shqipetare |   |--Historia e popullit Shqiptare |   |--Figura të shquara |   |--Gjuha Shqipe |   |--Viset Shqiptar |   |--Letërsia |       |--Shkrimtare te huaj |       |--Shkrimtare Shqiptare |    |--Kafeja forumit |   |--Chit-chat |   |--Lojra argëtuese |    |--Show Biz |   |--Moda, Bukuria dhe Estetika |   |--Lifestyle |   |--Vip te Huaj. |    |--Sondazhe |   |--Informacione |   |--Tekonlogjia |   |--Njeriu edhe shendeti |    |--Zone e Lire |   |--Tema të përgjithshme |   |--Politika Shqiptare dhe Opinione.!! |   |--Gjumi Dhe Ëndrrat |   |--Astrologji |   |--Lajme |   |   |--Shqiperia Vendos. Zgjedhjet Parlamentare 23 Qershor 2013 |   |    |   |--Besimi Fetar |   |--Kuriozitete |   |--Aktualitete |   |--Psikologji - Filozofi |   |--Shoqëria, probleme sociale |    |--Zona e Argetimit |   |--Humori |   |--Barcoleta |   |--Thashetheme |    |--Zona Sportive |   |--UEFA Europa Lague |   |--Euro 1012 |   |--UEFA Champion Lague |   |--Formula 1 |   |--Sporte te ndryshme |   |--Futbolli i huaj |   |--Futbolli shqiptar |   |--Kombetarja |    |--Albanian Tourism     |--Saranda Tourism     |--Vlora Tourism     |--Gjirokastra Tourism     |--Berati Tourism     |--Tepelena Tourism     |--Fieri Tourism     |--Korca toyrism     |--Tirana Tourism     |--Durresi Tourism     |--Kruja Tourism     |--Lezha Tourism     |--Shkodra Tourism     |--Kukesi, Tropoja, Burreli Tourism     |--Kosova Tourism     |--Macedonia National Tourism     |--Non albanian Speakers  

Drejtat e ktij Forumit:

Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi

We and our partners use Cookies and non-sensitive data to personalize your experience, measure audience and provide personalized advertising.
You can consent to the use of this technology or manage your settings to fully control the data collected and processed.

Korca foto te vjetra 3
Pamje t
Korca foto te vjetra 1
Traditat e Kors
Korca foto te vjetra 34
Albume Absolventi Foto Kalisto Albume Absolvire si Elevi
Korca foto te vjetra 41
Alucine - Blog de cine
Korca foto te vjetra 35
BKTVN ews
Korca foto te vjetra 98
Baby Toys, Stuffed Toys, Hasbro, Barbie More Mumzworld
Korca foto te vjetra 49
Korca foto te vjetra 94
Korca foto te vjetra 54
Korca foto te vjetra 8
Korca foto te vjetra 4
Korca foto te vjetra 85
Korca foto te vjetra 81
Korca foto te vjetra 39
Korca foto te vjetra 21
Korca foto te vjetra 59